Αφιέρωμα στους Betsey Brown & Peter Vack
Κυριακή 13 Ιουλίου 2025
Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ
Το ΤΡΙΑΝΟΝ και το ━╤デ╦︻(▀̿̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)___piato___( ͡° ͜ʖ ͡°)︻̷┻̿═━一 (a film collective) παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ακραία, cult και βαθιά προσωπική φιλμογραφία των Betsey Brown και Peter Vack, δύο δημιουργών που κινούνται με θάρρος ανάμεσα στο βιωματικό σινεμά, την περφόρμανς, το οικογενειακό δράμα και την ψηφιακή ψυχεδέλεια.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τρεις ταινίες που έχουν διχάσει το κοινό και έχουν λατρευτεί ως underground διαμάντια, προβάλλονται διαδοχικά την Κυριακή 13 Ιουλίου, παρουσία των δημιουργών.
Πρόγραμμα προβολών:
-
18:00 – Assholes (2017, σκηνοθεσία: Peter Vack)
Μια ανελέητη κωμωδία σωματικής διάλυσης, εθισμού και ψυχαναλυτικής παρακμής. -
19:30 – Actors (2021, σκηνοθεσία: Betsey Brown)
Η ίδια η οικογένεια των Brown-Vack σε ένα ψυχαναλυτικό δράμα με φόντο την καλλιτεχνική αντιζηλία και την ταυτότητα. -
21:05 – www.RachelOrmont.com (2024, σκηνοθεσία: Peter Vack)
Μια δυστοπική αλληγορία για τη σχέση της γυναικείας ταυτότητας με το διαρκές online performance, με πρωταγωνίστρια τη Betsey Brown και την Chloe Cherry.
Τιμές εισιτηρίων:
• Μία ταινία: 6€
• Και οι τρεις ταινίες (ημερήσιο εισιτήριο): 12€
Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.more.com/gr-el/tickets/cinema/afieroma-stous-betsey-brown-kai-peter-vack
Δείτε το trailer: https://youtu.be/px-kmpj049Q
Μια βραδιά γεμάτη ρίσκο, χιούμορ και καλλιτεχνική ειλικρίνεια.
Το σινεμά των Brown & Vack είναι ταυτόχρονα πρόκληση και εξομολόγηση – κι αυτό το αφιέρωμα είναι η ιδανική αφορμή για να το ανακαλύψετε.