Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας
Σάββατο 4 Νοεμβρίου 
Ώρα παράστασης 12:00μμ

 

Από την Παιδική σκηνή Ντουέντε 
Σας παρουσιάζουμε το Μικρό μας Πρίγκιπα!
Ένα έργο για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο! Μία παράσταση για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε.

Περίληψη έργου: Κάποτε ένας πιλότος καθώς πετούσε πάνω από την έρημο της Σαχάρας συνειδητοποίησε ότι το αεροπλάνο του είχε βλάβη στον κινητήρα. Έτσι, αναγκάστηκε να προσγειωθεί για να το επισκευάσει και τότε συνάντησε τον Μικρό Πρίγκιπα,ένα αγόρι με κατάξανθα μαλλιά, παράξενα ρούχα και σοβαρό βλέμμα. Με τον καιρό ο πιλότος έμαθε πως το παιδί είχε έρθει από τον μικροσκοπικό αστεροειδή Β612, όπου ζούσε παρέα με ένα τριαντάφυλλο και τρία ηφαίστεια. Αλλά, το λουλούδι του Μικρού Πρίγκιπα ήταν δύστροπο, και γι’ αυτό το αγόρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες, για να ανακαλύψει τι είναι σημαντικό στη ζωή. Όταν έφτασε στη Γη, ένιωθε περισσότερο μόνος από ποτέ. Όμως, γνώρισε μια αλεπού, που την εξημέρωσε και έγιναν φίλοι. Κι εκείνη του έμαθε πως μόνο με την καρδιά μπορούμε να δούμε σωστά, γιατί ό,τι είναι ουσιαστικό, είναι αόρατο στα μάτια. Η παράσταση ακολουθεί την παιδική φαντασία , την αφήνει ελεύθερη, συνεργάζεται μαζί της για να γελάσει το παιδί ,να διασκεδάσει και κυρίως να μάθει αυτά που ο Μικρός Πρίγκιπας έμαθε από τα ταξίδια του, για τη ζωή, τη φιλία, τον άνθρωπο, … τις ομορφιές της ζωής που οι μεγάλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν. Πράγματα χρήσιμα για πάντα, αλήθειες που πολλές φορές δεν λέγονται.
Όλα τα παιδιά πρέπει να γνωρίσουν το Μικρό Πρίγκιπα.

Σκηνοθεσία: Ευδοκία Σουβατζή
Αφήγηση: Σπύρος Μπιμπίλας
Θεατρική Διασκευή: Σπύρος Στελιανέσης
Μουσική: Σπύρος Παζιώτης
Σκηνικά: Γιώργος Μαραγκός
Κουστούμια: Δήμητρα Θεοδώρου
Χορογραφίες: Ματίνα Κοστιώνη
Παίζουν: Γιώργος Καρανίκας, Ελευθερία Μπουρανή, Θωμάς Κοτζαμάνης, Σπύρος Στελιανέσης, Μαρίνα Πετρίδη και η Βασούλα Σιάτρα
Παραγωγή: Θεατρική Σκηνή Ντουέντε

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του κινηματογράφου και στο more (από το viva): 
https://www.more.com/theater/children/o-mikros-prigkipas/

Παιδική σκηνή Ντουέντε 

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας..

Επικοινωνια

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media